Knippen zonder afspraak

Knippen zonder afspraak, voor iedereen

Knipsalon Van Willigen werkt met een groot team en is dinsdag tot en met zaterdag geopend. Ook tussen de middag kan de klant voor een knipbeurt terecht. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel, tevens zijn de prijzen zeer redelijk. Ons streven is om een knipsalon voor iedereen te zijn, waar een ieder zich thuis kan voelen.

Mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde kapper mag u dit rustig aangeven, het kan wel voorkomen dat er meerdere mensen wachten op de zelfde kapper waardoor  uw wachttijd iets langer wordt.

Knippen zonder afspraak is een sterk punt van de salon. Door de dagelijkse bezetting van zes kappers zijn de wachttijden minimaal.

Linda van Enk-Van Willigen:

,,We werken met een groot team, dus ben je redelijk snel aan de beurt. Er kunnen meerdere mensen tegelijk geknipt worden als gezin. Voor de kleinere kinderen hebben we een speelhoek en twee leuke kinderknipstoelen met tvscherm in de spiegel. Als zij dat willen, krijgen ze een uitwasbaar kleurtje in het haar en een snoeptraktatie.’’

Dameskapsels, herenkapsels, kinderkapsels, jongenskapsels. Of het stoer, hip, lang of kort moet zijn; Knipsalon Van Willigen is van alle markten thuis.

Herenkapper John van Enk:

,,We kunnen in principe alle modellen knippen. Van hippe moderne kapsels, tot blockheads: vierkante kapsels, ook de voetbalkapsels vinden we een leuke uitdaging, dus neem gerust een foto mee van je gewenste kapsel en wij kijken naar de mogelijkheden van je haar .’’